HELIOMARE ONDERWIJS
ALS LEREN NIET VANZELF GAAT

In een oogopslag
Heliomare Passend Onderwijs Advies ondersteunt en begeleidt leerlingen en studenten met extra ondersteuningsvragen in het PO-VO-MBO gericht op het versterken van de leerling of student, docenten en teams voor Passend Onderwijs.

De heldere routekaart maakt in een oogopslag de mogelijkheden en kennis van dit passend onderwijs duidelijk, en waar de expertise van Heliomare kan worden ingezet.

Het kind centraal
Een belangrijk uitgangspunt bij de aanpak van Heliomare is dat het kind aan het stuur zit. Het resultaat van het ontwerp is een heldere weg. De weg die de leerling aflegt. Dit is geen rechte weg. De kracht van Heliomare Onderwijs zit in het flexibel kunnen oplossen van al de mogelijke hindernissen die deze leerlingen kunnen tegenkomen. Zodat deze leerlingen uiteindelijk, op hun eigen niveau, kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Routekaart

Waar komt dat gedrag vandaan

Sommige leerlingen zijn anders en dat kan nogal een puzzel zijn. Wat is er aan de hand? Wat is passend onderwijs voor deze leerling? Deze korte film geeft inzicht in de specifieke onderwijs behoeften voor deze kinderen.

Begeleidings stop-motion film