heliomare onderwijs

online magazine | concept | logo | art-direction | beeldredactie

Verbindende verhalen op een plek
Hét online magazine voor Passend Onderwijs in het PO.VO.MBO. Doen is de online plek waar de expertise van Heliomare Passend Onderwijs Advies kan stralen. Doen vertelt verhalen. Verhalen van mensen vanuit Heliomare, verhalen van kwetsbare leerlingen, van ouders en van mensen uit het onderwijs en de zorg. Verhalen die verbinden. Verhalen waar hoop uit spreekt, daadkracht en vertrouwen.

Een kijkje in de keuken
Doen biedt een luisterend oor en een kijkje in de keuken. Doen is positief. Ook als de oplossingen niet voor de hand liggen. Doordat we het samen Doen. Met elkaar die beweging maken en een koers uitstippelen voor de schoolloopbaan van een leerling bij wie leren niet vanzelf gaat. Dat we samen die puzzel leggen en ervoor zorgen dat een leerling, ondanks de hobbels die er zijn, de (veer)kracht vindt om zich te ontwikkelen tot een autonome, blije en sterke persoonlijkheid, daar is het ons om te Doen.

Meetbare content
De kijkcijfers van de eerste edities zijn indrukwekkend. De magazine-url wordt vaak gedeeld, de artikelen goed gelezen. Een mooi inzicht voor de volgende edities.

de eerste editie bekijken dat kan hier

de tweede editie van doen is hier te zien

visual communication made human and simple

ook samenwerken? stuur een mail