akkie bosje
concept | beeld | ontwerp

over akkie

Hallo

Ik ben Akkie.
 Moderne, nieuwe communicatie is wat ik doe. Ontwerper; bedenker en maker. Kijken, vragen, ontleden, structuur aanbrengen, verder kijken en weer samenvoegen tot een sterke beeldtaal; het mooiste dat er is. Ja, looks matter! Maar zonder inhoud geen goede looks.
Maatschappelijk bewogen. Afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie als film- en boekenmaker. Ik startte mijn carrière in de theater- en televisiewereld bij de KRO jeugdtelevisie, Sesamstraat en Herman van Veen. De basis van mij multimedia kennis.

Wat doe ik

ik verbeeld jouw verhaal
Wie ben jij en wat is je doel? Wat wil jij vertellen en waarom? Met mijn creativiteit help ik jou je verhaal vertellen. Zodat jij zichtbaar bent met een product of communicatie oplossing die bij jou, je vraag en je doelgroep past. Inspelend op de voortdurende, snel veranderende tijd. Een goed ontwerp is het resultaat van een sterk en relevant idee.
kwestie van zien
Het juiste beeld op de juiste plaats.
Ik heb een scherp oog voor sterk beeld en taal.
Een speelse en poëtische kijk op de wereld.
door de wasstraat
Geen massaproductie en niet zomaar mooi.
Zonder inhoud geen goede looks.
De beste oplossing in vorm en uitvoering.
ja, is ja
Ik werk voor jou, door samen met jou te werken.
Focus is op jouw vraag, gecommitteerd.
op maat
Beeld, video, foto, tekenen, knappe koppen en typografie.
off work
Kijk schaatsen en tennis vanaf de bank.
Rij graag auto en hou van luidkeels meezingen.
Kan geen pieper bakken.
Sproeten. Woon vlak bij zee.
Trotse moeder van een zoon, groter dan ik.

Hoe doe ik

Ik kijk en doe inhoudelijk en visueel onderzoek. Ik luister, breng structuur aan en zie mogelijkheden, kijk verder en maak voor jouw vraag en verhaal de passende oplossing. Oplossingen in beeld en tekst waardoor jouw product, online aanwezigheid of corporatie identiteit beter werkt. Een ontwerp met een sterke en herkenbare uitstraling. Samen met jou. Met regelmatige checks of de golflente nog hetzelfde is. Oplossingen van briefing tot oplevering. Van a tot z, cross-mediaal binnen afgesproken budget. 

Ben jij in beeld

Mooie verhalen en sterke beelden, het begin van goed design. De kracht van beeld mijn belangrijkste focus bij het vertellen van jouw verhaal. Het vertalen van gelaagde, diverse informatie naar een sterke beeldtaal – zacht, elegant of ruw wanneer nodig – het mooiste dat er is.  
Ik geloof in compact, helder communiceren en een goed visueel verhaal. Wat is jouw verhaal? En is jouw bedrijf goed in beeld? Frisse, creatieve content _ ik maak het graag en denk met je mee. 

content creatie
van a tot z

verhaal gedreven verbeeldingskracht
voor jouw zichtbaarheid

CONTACT
06 536 15 776
mail@akkiebosje.nl
akkie bosje | concept | beeld | ontwerp