hey hallo welkom

looks that matter

buiten is het feest

Ik ben Akkie. Als kind tekende ik overal op. Ja, ook óp de tafel. Ik fietste door weilanden en ging in mijn roeiboot op avontuur. Eindeloze zomers. Winters mét natuurijs en schaatsen tot het donker werd. En op woensdagmiddag tv.

A happy camper girl. Zeilen op de Friese meren werd surfen op het IJsselmeer, het zwemmen werd hockey. Later op de Rietveld leerde ik alles over kijken. Over typografie. De kracht van beeld. En de combinatie. Lagen afpellen, mogelijkheden zien, nieuwe verbindingen leggen en een sterke beeldtaal maken. Less is more.

van natuur, theater en sport

Ik werkte onder andere voor Sesamstaat, Universal Music, enkele Ministeries en won een internationale prijs voor een serie van 120 bumpers voor de KRO jeugdtelevisie. Een enorme eer en plezier was het om te mogen werken met prinses Irene. Haar visie op het leven, de natuur en de maatschappij is inspirerend voor altijd.

Mijn liefde voor typografie, poëzie én muziek naast ‘goed doen in de wereld’ en ‘staan voor waar je in gelooft’ komt altijd weer samen in de ruim anderhalf decennium lang durende samenwerking met Herman van Veen. De voortdurende uitdagingen voor veel diverse doelgroepen, nationaal en internationaal, op alle fronten een geweldig avontuur.

Maar jij hebt ogen die ook kijken
Als het stormt; die niet wijken
Voor machtsvertoon of stemverheffing
Die niet alles vergelijken met wat ze eerder
hebben gezien
Graag gezien _ Herman van Veen

Een nieuw, groot avontuur begon toen mijn zoon geboren werd. Een extreme sporter, skiën en snowboarden zijn leven. En ‘Snow is only frozen water’ toch?! Sport, en goede trainers, zorgden dat hij de juiste uitlaatklep had en zijn schooldiploma haalde. Het zaadje voor het belang van sport en goed onderwijs werd geplant.

een kwestie van zien

Kijken doe ik altijd, elke dag, bijna elk moment. Naar mooi beeld, veel sport en films, mooie verhalen en naar mogelijkheden in het continu veranderende medialandschap. Ik rij graag auto en hou van luidkeels meezingen. Mijn talent is mijn geluk. Al een leven lang mijn leidraad.

mis nooit geen bosje geluk

Schrijf je in voor je dosis geluk, verhalen met impact en waarde

visual communication made human and simple

ontwerpen die er toe doen check geselecteerde projecten hier